Fyke begeleidde de workshop ‘Bij verandering of verlies van werk: Wat laat ik achter en wat neem ik mee’ tijdens een workshopmiddag van het initiatief #metzonderwerk in Eindhoven.

Ik heb geleerd om stil te staan bij alle fasen van het transitieproces, bijvoorbeeld zin geven, en hier niet te snel overheen te stappen. Waardoor ik de positieve punten beter kan benoemen en mee kan nemen naar de toekomst.

Fyke gaat professioneel te werk en laat haar kwaliteiten als coach zien. Tijdens de workshop heb ik haar ervaren als een sympathieke, open persoonlijkheid waar je zeker iets van op kunt steken.

Caroline Koot, TU Eindhoven
Het hele coachingsproject heeft me veel gebracht. Duidelijkheid, nieuwe inzichten, betere communicatie, meer professionaliteit, belangrijke waarden voor PURO Styling in kaart gebracht, conflicten opgelost, handvatten om projecten binnen te halen, zelfkennis en inzicht, en niet onbelangrijk, het belang om de regie zelf in de hand te houden. Ik ben je oprecht dankbaar.

Zoveel inhoud met concrete situaties en acties heb ik nimmer uit een workshop / coaching sessie elders kunnen halen.

Dat wil zeggen dat je echt een goede coach bent, professioneel, maar ook hartelijk en menselijk.

Ans Verwegen, PURO Styling
Na het verlies van een dierbare, en in diezelfde tijd ook mijn baan, ben ik bij Fyke terecht gekomen. Zij heeft mij heel professioneel en integer door het rouwproces van verlies van dierbare en baan begeleidt.

Het heeft deuren geopend en voor mij zeer verrassende inzichten gegeven. De beide verliezen heb ik een plek kunnen geven. Hierdoor kreeg ik ineens weer meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden en verrassingen in het leven.

Ik ben me weer bewust geworden van de kracht die ik bezit en dat ik daar heel veel mooie dingen mee kan bereiken.

J.R., Amsterdam
Fyke liet me even stil staan. Stil staan bij mijn gevoel… en dat ‘dat’ er mag zijn. En ik was er ook letterlijk stil van, na afloop van haar workshop.

Ik vind het bijzonder hoe Fyke ‘haar publiek’ wist te bewegen om gevoelens zoals boosheid, verdriet en teleurstelling uit te spreken en toe te staan. Iets wat voor velen niet makkelijk is omdat deze emoties vaak de stempel ‘negatief’ hebben.

Fyke begeleidde het proces met warmte en veel zorgvuldigheid. Ze voelde de groep feilloos aan en liet het af en toe ook echt even stil zijn.

Jessica Rits, Merkvaardig
Fyke heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan onze organisatie. Ze heeft overzicht, is analytisch – vooral op vlak van persoonlijke ontwikkeling – en is trouw in wat ze afspreekt en doet. Een fijne collega!

In het één op één coaching is Fyke geduldig, persoonlijk en stelt ze de juiste vragen. Dat vind ik haar kracht. Wat dat betreft: ga in gesprek met haar en ontdek dat.

Fyke heeft als coach op salesvaardigheden bij KPN gewerkt. Een mooi project, waarbij vele call center medewerkers persoonlijke coaching kregen. En nog succesvol ook, want ‘verkopen’ is in een korte tijd veel meer ‘gewoon’ in de cultuur geworden.

Kortom, wat betreft de inzet van Fyke: zij is zeker een aanbeveling waard!

Gerwin Jonker, Cenery Group B.V.
Fyke is competent en vakkundig en hebben met veel plezier samengewerkt. Fyke analyseert, kijkt en luistert naar behoeftes en gaat vervolgens enthousiast te werk en gaat ook moeilijke situaties niet uit de weg maar maakt zaken bespreekbaar en pakt ze aan.
Wij kunnen haar van harte aanbevelen.
Karin Rademaker, Golden Tulip Central