Een op maat gemaakt persoonlijke coachtraject ‘In 4 stappen naar permanente dialoog over duurzame inzetbaarheid’ om te werken aan persoonlijk veerkrachtig leiderschap.

Een intensief programma voor leidinggevenden, managers en directieleden die direct of indirect te maken hebben met verlies of verandering in de organisatie.

Werken aan de vitaliteit van medewerkers met als doel het verlagen van ziekteverzuim en verhogen van productiviteit.

In 4 stappen naar permanente dialoog

met het ifocus ABCD model

Iedere organisatie herkent situaties waar de belastbaarheid of verandering in werk/privebalans van medewerkers onder druk komt te staan. Het heeft direct effect op het functioneren van de individuele medewerker en het team. De prestaties komen onder druk te staan en de kans op uitval is groot. Een juiste aanpak met het ifocus ABCD-model ‘In 4 stappen naar een permanente dialoog’ kan bijdragen aan meer betrokken en vitale medewerkers en tegelijkertijd de kwaliteit van uw dienstverlening vergroten.

Dit ifocus ABCD-model is de basis voor een integrale aanpak waarbij jij als leidinggevende in 4 stappen meer invloed krijgt en bijdraagt aan herstel. Herstel van energie en vitaliteit van de individuele medewerker én herstel van balans binnen het team.

Minder kosten en meer rendement!

Aandacht voor ieder individu
Optimale inzetbaarheid en samenwerking
In contact met jezelf én je medewerkers
Duurzame groei, win-win voor medewerkers en organisatie