Boek ‘Leer jezelf kennen’

gratis-ebookDit boek wil je inspireren en is een handreiking voor diegene die met verlies te maken hebben (gehad). Het bevat interviews en ervaringsverhalen van diegene die verlies hebben ervaren.

€ 27,50

Hoe kun je omgaan met verlies?

Elk verlies heeft ingrijpende gevolgen voor de persoon, zijn directe omgeving, maar ook binnen de organisatie waarin hij of zij werkzaam is. Een van de meest ingrijpende verliezen is het verlies van een partner, kind, broer/zus of ouder. Maar ook bij ziekte, echtscheiding en ontslag is er sprake van rouwverwerking.

Er is geen blauwdruk van het verloop van een rouwproces. Dat is afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden en mate waarin het verlies wordt ervaren. Om verzuim te voorkomen is het wel van belang om als werkgever begrip te hebben voor het verlies van de werknemer en erkennen dat de werknemer bepaalde tijd niet optimaal zal kunnen functioneren. Tijdelijk kan er minder ruimte zijn om volledig inzetbaar te zijn op het werk, terwijl het werk voor een werknemer in rouw ook structuur en zelfwaardering kan bieden.

    Voornaam (*)

    Achternaam (*)

    E-mail (*)

    Kies uw bank (*)

    Na ontvangst van de betaling wordt het boek binnen 5 werkdagen verzonden. Het bedrag van € 27,50 is inclusief BTW en verzendkosten.